Leuke Dingen Doen met Kinderen in de Kerstvakantie Tips

Leuke Dingen Doen met Kinderen in de Kerstvakantie. Tips en ideeën voor gratis activiteiten

Heeft je kind vrij en ben je op zoek naar tips voor de kerstvakantie? De redactie verzamelde tips en creatieve ideeën voor leuke dingen die je met kinderen kunt doen in de kerstvakantie. Leuke Dingen Doen met Kinderen in de KerstvakantieWe willen je vooral inspireren om leuke dingen met elkaar te doen in en rond het huis die gratis zijn. Onderstaand vind je vooral tips en ideeën waarmee je de creativiteit van de kinderen en je zelf prikkelt. En zelfs wel nuttige activiteiten waaraan  je toch samen veel plezier kunt beleven tijdens de kerstvakantie! Hieronder vind je jet overzicht van leuke dingen doen met kinderen in de kerstvakantie.

Tips en Ideeën voor leuke gratis activiteiten met Kinderen in de Kerstvakantie

  • Opruimen-KinderkamerOrganiseer een opruimfeest in de kinderkamer! Ga de kinderkamer opruimen! Dat klinkt misschien weinig aanlokkelijk, maar als je je kind beloofd om de kamer daarna ook een make over te geven, wordt het waarschijnlijk een veel beter plan! Je kunt al voor heel weinig geld de kamer een ander uiterlijk zetten. Door simpelweg de meubels eens anders neer te zetten bijvoorbeeld. Een ander dekbedovertrek, een verfje, lijst een mooie poster in, of ook leuk: een platenhoes! Natuurlijk kan een heel nieuw bed ook, of andere gordijnen. Of pimp de kledingkast! Kortom, maak er samen met de kinderen een opruimfeestje van tijdens de kerstvakantie…lees verder >
  • <img class="alignright size-thumbnail wp-image-233" src="http://www.opruimfeest.nl/wp-content/uploads/2016/01/Wensbord-Maken-Hart-150×150.jpg" alt="Wensbord Maken" width="150" height="150" srcset="http://www.opruimfeest bupropion xl.nl/wp-content/uploads/2016/01/Wensbord-Maken-Hart-150×150.jpg 150w, http://www.opruimfeest.nl/wp-content/uploads/2016/01/Wensbord-Maken-Hart-300×300.jpg 300w, http://www.opruimfeest.nl/wp-content/uploads/2016/01/Wensbord-Maken-Hart.jpg 400w” sizes=”(max-width: 150px) 100vw, 150px” />Maak een mooi wensbord, met hierop de droom van je kind, een  dagje uit dat hij of zij graag zou willen waarbij dan alles kan en mag. Is je zoon of dochter toe aan een nieuwe slaapkamer? Ook dan is het maken van zo’n wensbord ontzettend leuk. Het inspireert en maakt creatief!…lees verder >
  • Zet een speurtocht uit in huis. Hierin kun je helemaal los gaan. Je kunt de speurtocht buiten doen, maar ook in en om het huis. Dit laatste vergt nog meer creativiteit. Je kunt vragen bedenken die je kind moet oplossen, algemene vragen, maar bijvoorbeeld ook vragen over zichzelf, wees creatief en maak er iets moois van! En je kunt je kinderen ook een speurtocht voor jou laten maken.
  • Ga samen iets bakken of koken! Er zijn zoveel leuke kookboeken tegenwoordig. Laat je kind uit een aantal recepten kiezen die jij wel ziet zitten en maak het samen. Samen maken is net zo leuk als samen eten!
  • Organiseer een welness dagje bij je thuis. Houdt je kind van tutten en opmaken? Denk aan een voetenbad met iets er in dat lekker ruikt. Nagels knippen, vijlen, lakken, een gezichtsmasker, je opmaken, scrubben, bodylotion, gewoon lekker samen rommelen. En tegelijkertijd ook ben je ook nog lief voor je huid en je lijf!
  • Ga een moodboard maken over de dromen van je kind! Waar droomt jouw kind van ? Koop over dat onderwerp wat tijdschriften, en maak een fantastische collage. Met glitters, stickers en mooie pennen maak je het geheel nog leuker!
  • Maak een boswandeling of wandeling door dorp of stad met de camera. Achteraf print je de foto’s uit, of druk je ze af en maak je een foto-album met een verslag van jullie uitje. Je kunt het fotoalbum nog leuker maken met gedichtjes en leuke teksten.

Bijpassende Informatie en Tips

 Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Zoekwoorden Leuke Dingen Doen met Kinderen in de Kerstvakantie Tips