Hulp bij Opruimen – Opruimhulp Advies Tips en Prijs

Hulp bij Opruimen – Opruimhulp

Opruimen, en dan vooral een grote opruiming, kan een klus zijn waarbij je niet weet waar je moet beginnen. Je voelt je overweldigd en kunt wel wat hulp met opruimen gebruiken. Hulp bij OpruimenIn dit soort situaties bied ik graag hulp bij opruimen. Ik voel me op mijn best als ik weer orde in chaos kan scheppen.  Daarbij verlies ik jouw wensen, ideeën en gevoelens niet uit het oog. Het is immers jouw huis, jouw leven. Maar ik kan je wel helpen met opruimen, met de structuur aanbrengen, een stappenplan maken, en ik help je simpelweg gewoon te beginnen. Juist als je je overspoeld voelt, niet weet waar je moet beginnen kan ik je helpen. Door iets te dóen komt de stroom op gang en creëer je ruimte.

Goed opruimen brengt structuur en ruimte om goed te functioneren

Onderstaand vind je voorbeelden van situaties waarbij ik je als opruimhulp kan komen ondersteunen:

  • Verhuizen kan heel leuk zijn, maar het is soms onvoorstelbaar wat een troep je verzameld hebt de afgelopen jaren. Voor je daadwerkelijk gaat verhuizen, bewijs je jezelf een grote dienst door dat wat niet mee hoeft, van tevoren al op te ruimen. Zodat je alleen die spullen mee neemt die ook echt bij je horen!
  • Verbouwingen zijn van die momenten dat er ruimte gecreëerd moet worden omdat een deel van het huis even niet gebruikt kan worden. Een mooi moment om alles wat overbodig is, de deur uit te doen. Als de verbouwing klaar is, voelt je huis dubbel als nieuw: door de verbouwing én door het opruimen
  • Grote schoonmaak! Ook als er geen directe aanleiding van buitenaf is, kun je behoefte krijgen om op te ruimen en een grote schoonmaak te houden. We bewaren vaak zoveel spullen “voor later” waardoor het huis steeds voller komt te staan. Om eens in de zoveel tijd op te ruimen, kan een heel goed gevoel zijn !
  • Baby onderweg. Als er een kindje op komst is, moeten er vaak wat aanpassingen gedaan worden in huis. Je moet de ruimte anders indelen. Zeker als aanstaande moeder heb je niet altijd de energie om heel veel tijd te steken in het opruimen. Dan kan het fijn zijn om wat hulp met opruimen te krijgen.
  • Als de inboedel verdeeld moet worden, je op stel en sprong moet verhuizen. Vaak staat je hoofd in deze situatie niet naar dit soort praktische dingen. Maar ze moeten wel gebeuren. Ik help je graag.
  • Overlijden waarbij er geen bewoner meer op het adres achterblijft, heeft vaak tot gevolg dat het huis leeg moet. Soms zit daar tijdsdruk op in verband met huur of andere kosten die doorlopen zolang het huis niet leeg is. Zeker als je een dierbare verliest, is dat best veel tegelijk.

Jolien-DalenbergWat kost hulp bij opruimen?

Die vraag, wat de kosten zijn als ik je kom helpen bij het opruimen, is lastig te beantwoorden. Elke situatie is anders, en vraagt een andere tijdsinvestering. Ik kan je op weg helpen door overzicht te creëren waar je moet beginnen, maar ik kan ook letterlijk mee helpen met vuilniszakken sjouwen, naar het stort rijden, of een hele verhuizing coördineren.  Ik begin altijd met een intake. Die duurt ongeveer een uur en kost €85,- exclusief de reis- en parkeerkosten. Daarna maak ik een voorstel op maat.

Contact met Opruimfeest, Jouw hulp bij het Opruimen

Je kunt met mij, Jolien Dalenberg, via mail of telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden van opruimhulp te bespreken en een afspraak te maken voor een opruim-intake.

Telefoonnummer: 030-6889170 (b.g.g. 06-53240214)
Email: opruimfeest@outlook.com

Gerelateerde Informatie:
> Kleding Opbergen Tips