Womb Healing Sharing and Song Circle Utrecht

Womb Healing Sharing and Song Circle

Ja, Womb Healing Sharing and Song Circle, het is nogal een mond vol. Maar eigenlijk is het idee er achter vrij simpel. Sinds wij, Monique van der Hoeven en ik, onze eigen Rite van de Baarmoeder (of Rite of the Womb) hebben ontvangen, zijn we de rite ook weer gaan Womb Healing Sharing and Song Circledoorgeven. Hier beleven we veel plezier aan. Het nadenken over de aankleding (Monique) en het bedenken van welke hapjes we kunnen maken (meer mijn ding) en het schoonmaken van het huis (doen we samen 😉 ) blijft een feest om te doen. Altijd spannend en leuk welke vrouwen er op de stoep staan en hoe ze het gaan vinden. Lukt het om een relaxte sfeer te creëren, maar ook recht te doen aan het ritueel? Lukt het om het helemaal te laten zijn zoals het is? Elke keer is het anders en bijzonder op een eigen manier. Maar goed, wat is dan die Womb Healing Sharing and Song Circle?? Het leek ons leuk om eens met een aantal vrouwen samen te komen die de Rite of the Womb al ontvangen hebben. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Wat je er van gemerkt hebt nadien. Of er ook daadwerkelijk iets is veranderd? Voor ons zijn er wel degelijk veranderingen ingezet. Als ik voor mezelf spreek, ervaar ik meer ruimte om de dingen te doen waar ik blij van word. Maar ik merk ook, dat ik mezelf daar nog regelmatig voor mag terugfluiten, als ik dreig het op de oude manier te doen. Regelmatig even stil staan bij de Rite of the Womb, helpt me daar bij.

Wat gaan we doen tijdens de Womb Healing Sharing and Song Circle?

Wat we gaan doen, ligt eigenlijk in de naam van het evenement besloten. We zouden het leuk vinden om ervaringen van andere vrouwen te horen, we willen het ritueel extra bekrachtigen en daarnaast leek het ons leuk om samen te zingen. Gewoon, simpele mantra’s en heart songs, die iedereen makkelijk mee kan zingen. Zelfs als je ze niet kent, of nooit gehoord hebt. Zingen is zo leuk om te doen en het werkt ook nog eens verbindend. Ik ben vaak verrast van de mooie dingen die kunnen ontstaan!

Voor wie is de Womb Healing Sharing and Song Circle?

Voor iedereen die de Rite of the Womb al eens heeft ontvangen en die het leuk en fijn vindt om het ritueel nog eens extra te bekrachtigen. Of je wel of geen zangervaring hebt, is totaal niet Monique en Jolienrelevant! We sturen van tevoren een afspeellijst met de liedjes die we willen gaan zingen. En eigen inbreng is natuurlijk ook altijd leuk! Het maakt niet uit of je de rite van ons hebt ontvangen, of elders. Iedereen is welkom. Wil je meer weten over ons? Meer informatie over mij, Jolien, vind je hier. En meer informatie over Monique vind je hier.

Praktische informatie

  • De volgende Womb Healing Sharing and Song Circle is zondag 20 maart 2016 van 15:00 tot 17:00 uur
  • We organiseren de Womb Healing Sharing and Song Circle bij ons thuis, in Utrecht Terwijde / Leidsche Rijn
  • We hebben plek voor maximaal 8 vrouwen
  • We vragen een bijdrage van €20 voor deze middag, inclusief drankje en hapje.
  • Meer weten? Bel of mail naar 06-53240214 of opruimfeest@outlook.com (Jolien Dalenberg)